teisipäev, 7. aprill 2009

Esimene laskmine väljas

Täna siis oligi see päev, kui sain esimest korda sellel aastal Järvakandi vibustaadionil 70m lasta. Esmaspäeval olin ka täitsa valmis seda tegema, kuid liiga külm oli. Keha oleks ilusti kaitsta saanud aga mitte sõrmi.

Hommikul käis meil klubimajas külas EVL-i juhatuse liige Zigmontas. Olime just Priiduga trennis, kui Ta pea uksest sisse pistis. :) Rääkisime niisama elust ja olust ning muidugi ka ilmast. Natuke hiljem tuli ka Raul ja siis ajasid nad enda asju.

Hakkasin täna mõtlema, et huvitav ikka küll. - Tööpäeva ei ole, koolis ka ei ole aga terve tänase päeva jooksul 5 minutit kodus. Koguaeg on midagi teha klubis või kuskil käia. Oligi nii, et peale hommikust trenni tegime Priiduga väheke klubimaja töid ja siis oligi vaja juba Raplasse minna. Tagasijõudes näitas kell seda, et noored tulevad trenni kohe ja endal ka vaja laskma minna.

Niisis 70m paugutasin alles õhtul. Ilm läks ikka järjest jahedamaks ja jahedamaks. Viimane seeria enam sõrmi eriti ei tundnud (tegelikult koguaeg olid tuimad). Igatahes mõnus oli - linnud laulsid, päike päistis ja karumõmm lõi trummi.

Kommentaare ei ole: