neljapäev, 20. september 2007

Vastus järjekordsetele anonüümsustele

Ma ei vastagi seekord anonüümsetele kommentaaride kirjutajatele vaid teistele blogi lugejatele.

anonymous:
"Ja kas sa nimetad Viljandi klubi Prygikastiks ?"
Taavi: Absoluutselt mitte! Ma mõtlesin ikka enda tulemusi! FITA-1 980 silma lasta on ikka täelik prügikast.

anonymous: "Sa just l2ksid prygikasti .... (A.K.A j2rva-kandi)"
Taavi: Ma ei saa aru, miks Järvakandist koguaeg teatud ringkondades halvasti räägitakse. Siit on inimene käinud kahel olümpiamängudel, Eesti rekordid enamuses Järvakandi sportlaste nimel. Kas tõesti on kadedus nii suur, et siinsed sportlased on ka kõige lootusetumas olukorras parimad olnud/on.

anonymous: "Ma ei saa aru ka sellest, kuidas sa saad 6elda, et : Tule ja r22gime asjad selgeks omavahel..."
Taavi: Tsiteerin ennast: "Hea kirjutaja, soovin, et sa avaldaksid oma nime, kasvõi ainult mulle, ning räägiksime hubases õhkkonnas kõik südamelt." Mulle öeldi, et tule ja räägi kõik südamelt ära! Ei ole kedagi enda juurde kutsunud, ega ei kutsu ka!

anonymous: "aga inimestena pole nad kuigi palju v22rt ... sama k2ib ka sinu kohta." (Jutt oli Järvakandi kohta!)
Taavi: Kuidas saab sellist asja üldse väita? Me kõik soovikisme teada. Mingisuguseid konkreetseid fakte sooviks kuulda. Loodan, et see ei ole lihtlabane kadedus ja isiklik vimm.

anonymous: "kas me v6istleme ?"
Taavi: Võistlustel absoluutselt ja koguaeg! Vaadates suhet 8/0 siis ma ei mõelnud seda üldse võistlusena. Tahtsin vaid näidata, et need kes ei tooda ühtegi tippsportlast (kasvõi potentsiaalset), püüavad juhtida koondise tegemisi (tippsporti) ja olümpiamängudeks valmistumist, ise sellet (tippspordist) mittemidagi teadmata.

anonymous2: "V6lg on v66ra oma ... ja see TULEB kunagi tagasi maksta ...ja sellega tegelebki praegune liit. "
Taavi: Ma võin valesti aru saada, aga kas keegi andis vanale vibuliidule võimaluse tagasi maksta ja seda ilma MM-ks valmistumise segamiseta? Niipalju ma tean, et endine vibuliit võttis laenu just sellel eesmärgil, et tuleksid head kohad MM-l ja EM-l 2006 aastal. TULIDKI!!!!

Küsiksin siis mitte rumalate inimeste käest: Kuidas arendada vähepopulaarset spordiala olümpiatasemele? Spordiala, mis kunagi oli väga paopulaarne. Kas saab riskivabalt üldse sporti teha? Kindlapeale minekut ei ole olemas?


anonymous2: "Ja sa mainisid ka seda, et viljandil pole enam Mees laskjaid ?"
Taavi: Viljandit ei maininud kordagi. Mainisin, et Eestis ei ole kedagi kes noorte (juuniorite) klassist otse täiskasvanutesse on jäänud. Kuigi neid noori on olnud palju, palju.

anonymous2: "v2idaks vastupidi ... k6ik vanad laskjad on tagasi tulnud Aune k2e alla, nagu n2iteks : V6hum66k, kasuk , lember , Ylo. - ja nad k6ik on v2ga head."
Taavi: Hakkan meelega juuksekarvast kinni!. Ühesõnaga ongi Aunel ainult 4 laskjat need KÕIK. Minuarust ikka palju, palju rohkem. PS! Eesti MV tulemused

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Eks meil ole k6igil oma seisukohad ja arvamused. Yhed lahendavad problematic silmast silma r22kides ja teised lahendavad neid probleeme Bloge kirjutades ja internetis nedest r22kides ja teisi maha tehes.
Oli huvitav sinu postitusi lugeda ja ka neile vastata, kuid nagu sa isegi n2ed ei vii need absoluutselt kuhugile. Nii et m6tekam oleks l6petada...
Eks siis edu ja tervist sulle, Taavi.